Lisa Nilsson 26 juli

Lisa Nilsson behöver egentligen ingen större presentation. Hon är helt enkelt Lisa med hela svenska folket – och har med sina oförglömliga alster och spelningar cementerat en given plats på vår svenska musikscen. Hon är också en artist som ständigt utvecklas och förädlas tillsammans med sin kärlek till musiken. I sommar är hon tillbaka i sitt rätta habitat och bjuder publiken på mängder av hits, personliga favoriter samt en och annan smäktande evergreen. Känslan för dagen avgör spellistan så ingen kväll blir den andra lik.

Linnea Henriksson 30 juli

Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister. Hennes signum är känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rakt i hjärtat. Karriären rymmer bland annat tre soloalbum som både genererat Grammis-nomineringar och pris på P3 Guld – samt mängder av tunga artistsamarbeten. Vid sidan om att vara popstjärna har hon även gjort sig populär som programledare för P3:s Musikhjälpen och Melodifestivalen. Men i sommar är det äntligen dags för Linnea att möta sin publik igen.

Sven-Ingvars 4 augusti

Värmländska kultbandet Sven-Ingvars har alltid gått sin egen väg, rak som krokig, och samlat intryck från sin samtid för att sen skapa nåt alldeles unikt. Inför sommarens turné är låtskattkistan öppnad, med ett helt liv i musikens tjänst. Från ”Fröken Fräken” till tolkningar av Fröding. I övrigt blickar bandet framåt för att nu föra Sven-Erik Magnussons arv vidare med kärlek, respekt och värme – genom hans son Oscar Magnusson i spetsen. Länge leve Sven-Ingvars!

Arvingarna 6 augusti

Äntligen ger sig Arvingarna ut på turné igen! De är dessutom förstärkta med fyra extra musiker och ett aldrig sinande batteri av hits. Förvänta dig både klassiker som ”Eloise”, ”Bo Diddley” och ”I do” men också deras senaste alster ”Prinsessan” och ”Som jag hade dig förut” från TV4:s Så mycket bättre. Så räkna med fullt ös på scen av Casper, Lasseman, Kim och Tommy. För efter 30 år tillsammans är de helt enkelt mer pepp än någonsin.

Mikael Wiehe 7 augusti

Mikael Wiehe var en förgrundsfigur för den svenska proggrörelsen under 70-talet och har sen dess turnerat för hundratusentals fans i olika konstellationer. Både som bandmedlem och framgångsrik soloartist. Det som alltid definierat hans artistiska värv är dels drömmen om en bättre värld, men också den eviga resan, turnén utan slut. Det förstnämnda är en strävan som aldrig kommer upphöra, men det senare börjar lida mot sitt slut. För med sitt senaste album ”Den siste mohikanen” tar Mikael Wiehe nämligen farväl av publiken med en avskedsturné. Så passa på att upplev en svensk ikon med klassiker som ”Cheops pyramid”, ”Titanic”, ”Flickan & Kråkan” och mycket, mycket mer.

Måns Zelmerlöw 13 augusti

Måns Zelmerlöw har gått från ungt popfenomen till en av Sveriges och Europas mest älskade artister – med över 320 miljoner streams och flera dubbel- och trippelplatina-album i bagaget. Efter vinsten i Eurovision Song Contest 2015 med ”Heroes” toppade han dessutom listorna i 21 länder och Europaturnén tog honom till slutsålda arenor i 22 storstäder. Så att kalla Måns för publikfavorit är minst sagt en underdrift, han är betydligt större än så. Gör dig redo för underhållning deluxe när hunken från Lund återigen intar scen med ett pärlband av välkända hits.

Melissa Horn 14 augusti

Hon har med sina målande texter om olycklig kärlek berört en stor publik med sin musik under drygt ett decennium. Debutalbumet ”Långa nätter” från 2008 och hennes nästkommande fem album har alla sålt guld respektive platina – samt tagit sig in högt upp på topplistorna i både Sverige och Norge. Under hösten 2021 gjorde dessutom Melissa stor succé som en av deltagarna i TV-programmet Så mycket bättre och nu ger hon sig ut på en efterlängtad turné. Mycket nöje!

Välkommen till Sessions sommaren 2022!

Välkommen till en ny utomhusscen, en ny musikupplevelse, en ny naturupplevelse och en helt ny tradition. Låt oss presentera Sessions – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister under bar himmel i den fantastiska svenska sommaren. Scenerna ligger vid några av Sveriges vackraste slott, och med sina vackra placeringar bjuder vi in till en närmast lyris