Tommy Körberg Flyttad till 2024

Tommy Körbergs konsert är flyttad till sommaren 2024.

Vi har nåtts av det mycket olyckliga beskedet att konserten med Tommy Körbergs Grand Finale inte kommer kunna genomföras pga Tommys akuta hälsosituation. Konserten flyttas till nästa sommar, och köpt biljett gäller på konserten 2024.

”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné ”Grand Finale” och göra min publik besviken. Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling.”

⁃ Tommy Körberg

Alla biljettköpare får information via sms och mail under dagen.

Våra tankar går till Tommy med hopp om ett snabbt tillfrisknande. Vi tackar för er förståelse och lovar att återkomma så fort det är möjligt.

/Tommy, Krall Entertainment & All Things Live

Adolphson & Falk 24 augusti

Adolphson & Falk fick sina största framgångar med låtar som ”Mer Jul” och ”Blinkar Blå” och 2018 firade duon 50 år ihop. Det firades med en längre jubileumsturné 2018-2019. Under 2022 fyllde dessutom genombrottsalbumet ”Med Rymden i blodet” 40 år och hyllades då med en konserthusturné. I sommar är kultduon tillbaka med en musikalisk tillbakablick över sin långa karriär där de bjuder på akustiska arrangemang av sina största låtar.

Tack för i sommar!

Tack publiken, det har varit ett nöje! Sessions är över för denna gång. Hoppas ni samlat på er mängder av fina sommarminnen och härliga musikaliska upplevelser. Tack även till alla fantastiska artister som gästat oss. Ses igen nästa sommar!