Arvingarna 26 juli

Det har gått över 30 år sen Casper, Kim, Lasseman och Tommy inledde sin karriär och började skriva låtar tillsammans i Partille. Det är också 30 år sen de exploderade med sin superhit ”Eloise”. Vilket givetvis ska manifesteras med en stor sommarturné. Så kom och fira med Sveriges kanske mest folkkära band – Arvingarna på Sessions. Räkna med ett pärlband av fantastiska låtar och en och annan spännande anekdot.

Lisa Miskovsky / Martin Stenmarck 27 juli

Varmt välkommen till en dubbelspelning med två av landets skickligaste entertainers. Upplev platinasäljande Lisa Miskovsky som har allt från Grammisar och Rockbjörnar till världshits på sitt samvete, och den minst lika meriterande showmannen Martin Stenmarck som tolkar Elvis Presleys låtskatt. Så njut av två härliga konserter, där du får uppleva mängder av hits, anekdoter och stämning på absolut högsta nivå.

Johnossi 30 juli

En av landets absolut bästa liveakter är tillbaka med en bang! Den självbetitlade debuten kom redan 2004 och tog både Sverige och världen med en storm och sen dess har den flerfaldigt Grammisvinnande duon lyckats upprepa den bedriften om och om igen. Inte minst på det vansinnigt frenetiska albumet ”Mad Gone Wild” från förra året. Sångaren och gitarristen John gjorde dessutom succé med sina tolkningar i senaste upplagan av ”Så mycket bättre”. Så skruva upp dina förväntningar på max när de kommer till Sessions.

Viktor Norén 2 augusti

Vi känner honom från banden Sugarplum Fairy och State of Sound, från huvudroller i musikalerna ”American Idiot” och den hyllade publiksuccén ”Hair”. Men också från tv-program som TV4:s ”Talang”, där han agerade jurymedlem och i ”Så Mycket Bättre” ihop med brorsan Gustaf. Nu är han aktuell för Sessions tillsammans med sitt grymma band som dessutom är sjukt taggade på att spela tills dom stupar.

Tommy Körberg Flyttad till 2024

Tommy Körbergs konsert är flyttad till sommaren 2024.

Vi har nåtts av det mycket olyckliga beskedet att konserten med Tommy Körbergs Grand Finale inte kommer kunna genomföras pga Tommys akuta hälsosituation. Konserten flyttas till nästa sommar, och köpt biljett gäller på konserten 2024.

”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné ”Grand Finale” och göra min publik besviken. Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling.”

⁃ Tommy Körberg

Alla biljettköpare får information via sms och mail under dagen.

Våra tankar går till Tommy med hopp om ett snabbt tillfrisknande. Vi tackar för er förståelse och lovar att återkomma så fort det är möjligt.

/Tommy, Krall Entertainment & All Things Live

Adolphson & Falk 4 augusti

Adolphson & Falk fick sina största framgångar med låtar som ”Mer Jul” och ”Blinkar Blå” och 2018 firade duon 50 år ihop. Det firades med en längre jubileumsturné 2018-2019. Under 2022 fyllde dessutom genombrottsalbumet ”Med Rymden i blodet” 40 år och hyllades då med en konserthusturné. I sommar är kultduon tillbaka med en musikalisk tillbakablick över sin långa karriär där de bjuder på akustiska arrangemang av sina största låtar.

Tack för i sommar!

Tack publiken, det har varit ett nöje! Sessions är över för denna gång. Hoppas ni samlat på er mängder av fina sommarminnen och härliga musikaliska upplevelser. Tack även till alla fantastiska artister som gästat oss. Ses igen nästa sommar!