Körberg är pepp på att möta sin publik i sommar!

Mannen, myten, rösten är mer än redo att komma ut med sin succéshow Grand Finale till våra slott på Tullgarn och Rosendal. Kolla in länken här så förstår du vad vi menar!  

Johnossi och Viktor Norén till Sessions!

Sessions fyller på med ännu fler spännande musiknyheter i form av rockduon Johnossi och talangfulle Viktor Norén – som nu lämnar brorsan Gustaf hemma för att ge sig ut solo. Så räkna med drag när de går loss på utvalda slott i sommar.

Jack Vreeswijk

Det har tyvärr kommit till vår kännedom att Jack Vreeswijk har gått bort. Alla våra tankar går till Jacks familj och vänner. Vi beklagar sorgen. Du som köpt biljett till Brolles och Jacks konsert på Sessions kommer att bli kontaktad via mail senast tisdag 11/4.

Hurra! Nu släpper vi biljetterna till alla artister på Sessions!

Sommarens program bjuder verkligen på något för alla. Vad sägs om exempelvis Tommy Körberg, Theoz / Dolly Style, Niklas Strömstedt, Gilbert O’Sullivan, Adolphson & Falk, Lisa Miskovsky / Martin Stenmarck, Lasse Stefanz, epadunkstjärnorna Sofie Svensson & Dom Där och många fler. Härligt eller hur? Välkommen till slotten på Solliden, Rosendal, Tullgarn, Strömsholm och Läckö!

Sessions är tillbaka – med Sveriges bästa röst!

Det första vårtecknet på Sessions är legendaren Tommy Körberg. Wow, säger vi. Det senaste året har han spelat för utsålda hus i både Stockholm och Göteborg, och nu är det alltså dags för resten av landet. Tommy kommer åka runt på en turné där han besöker allt från kalkbrott och parker till oss på Sessions. I föreställningen summerar han sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade liv – kantat av musikaler, skandaler, schlagerfinaler och såklart

Välkommen till Sessions sommaren 2022!

Välkommen till en ny utomhusscen, en ny musikupplevelse, en ny naturupplevelse och en helt ny tradition. Låt oss presentera Sessions – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister under bar himmel i den fantastiska svenska sommaren. Scenerna ligger vid några av Sveriges vackraste slott, och med sina vackra placeringar bjuder vi in till en närmast lyrisk konsertplats. Upplev ny historia med många av Sveriges mest älskade artister som huvudpersoner. På Sessions står musiken och publikkontakten i